Normandië

Vakantieparken

Ben je van plan om een vakantie te boeken naar Normandië? Trek je er bovendien niet alleen op uit met je partner, maar bijvoorbeeld ook met de kinderen mee? In dat geval gaat het idee waarschijnlijk al snel gaan spelen om een verblijf te boeken in één van de verschillende vakantieparken die Normandië te bieden heeft. Deze vakantieparken beschikken stuk voor stuk over een gunstige ligging en bieden heel wat faciliteiten aan voor kinderen. Wil jij er zeker van zijn dat alle leden van het gezin het maximale kunnen halen uit hun verblijf in Normandië? Dan is het boeken van een verblijf in één van de beste vakantieparken van Normandië een absolute aanrader. Wij hebben enkele van de leukste vakantieparken alvast voor jou op een rijtje gezet.

Vakantiepark P&V Le Chant des Oiseaux
Eén van de vaakst geprezen vakantieparken in Normandië is ongetwijfeld het Vakantiepark P&V Le Chant des Oiseaux. Niet alleen zijn er hier zeer mooie, uitnodigende accommodaties terug te vinden om in te verblijven, daarnaast is ook de locatie werkelijk subliem. Verblijven in dit vakantiepark zorgt er niet alleen voor dat je, je vakantie doorbrengt op een kleine afstand van het strand en het dorp, bovendien zijn ook de nodige voorzieningen kortbij gevestigd. Even een uitstapje maken om wat boodschappen te doen in de Carrefour? Deze supermarkt is gelegen op minder dan 3 minuten lopen. In ieder geval, voor wie de omgeving van Courseulles-sur-Mer wenst te ontdekken is een verblijf boeken in dit vakantiepark zeker en vast een absolute aanrader te noemen.

Vakantiepark Le Pré Marin
Op ontspannende wijze genieten van al het moois dat de natuur van de regio ‘Scotteville sur Mer’ in Normandië te bieden heeft? Dat is mogelijk in het vakantiepark ‘Vakantiepark Le Pré Marin’. Deze is gelegen in Sotteville sur Mer en biedt gasten die er verblijven zeer comfortabele voorzieningen. Het kleinschalige bungalowparkje bestaat uit een stuk of tien wooneenheden die zijn gelegen rondom een grasveld. Ben jij op zoek naar een rustgevende locatie in Normandië om wat tijd door te brengen met je gezin of met andere leden van familie? Heb je bovendien geen nood aan jeugdige voorzieningen zoals een disco en weelderige bars? In al deze gevallen is het de moeite waard om een verblijf te boeken in dit vakantiepark!

Vakantiepark La Cour Vauquelin
Misschien wel één van de meest uitnodigende vakantieparken in Normandië, in het bijzonder voor mensen die er voor kiezen om er samen met hun kinderen een vakantie naar te boeken is ongetwijfeld het ‘Vakantiepark La Cour Vauquelin’. Dit vakantiepark beschikt niet alleen over een mooi zwembad, daarnaast kan je er fietsen huren waar je de mooie omgeving mee kan verkennen. Wil je er zeker van zijn dat je met het hele gezin een uitstekende tijd kan beleven in Normandië? In dat geval is de keuze voor het Vakantiepark La Cour Vauquelin ook voor jou waarschijnlijk al snel gemaakt!

Andere parken
Uiteraard zijn er een hoop meer mogelijkheden ter plaatse. Veel zal afhangen van het reisgezelschap. Een jong gezin met kleine kinderen zal misschien meer aandacht spenderen in een park met een hoop speeltuigen. Een sportief koppel wenst dan weer sportinfrastructuur. We raden je aan om de mogelijkheden eens te bekijken en voor je het weer vertoef je zelf in een zalig vakantiepark in Normandië.